Zarządzenie Prezydenta Miasta Gdańska z dnia 13 marca 1947 r. w sprawie zabezpieczenia nasion zbóż jarcyh [...] - Nowicki, Bolesław; Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : Prezydent Miasta Gdańska, 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła