Exlibris Gdańsk Community Foundation / N. Arikan. - Arıkan, Nurgül (1969- ). (2016)
Neptun na koniku morskim, wzdłuż krawędzi lewej i górnej napis: Gdańsk, u dołu z prawej strony napis: Exlibris Gdańsk Community Foundation. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.