Exlibris Gdańsk Community Foundation - Arıkan, Nurgül (1969- ).; Fundacja "Wspólnota Gdańska". ([S. l.], 2016)
Neptun na koniku morskim, wzdłuż krawędzi lewej i górnej napis: Gdańsk, u dołu z prawej strony napis: Exlibris Gdańsk Community Foundation. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie nazwisko aut., data i technika graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Turcja -- 1990-.