Ex Libris Jerzy Stadnicki 1972 - Tłomakowski, Janusz (1896-1980).; Stadnicki, Jerzy (1972)
Schematycznie zarysowana Matka Boska Ostrobramska niżej data: 1972, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jerzy Stadnicki, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty oraz właściciela ekslibrisu.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.