[Afisz teatralny. Incipit:] Jerzy Szaniawski - Adwokat i róże / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1978)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 8.06.1978 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Elżbieta Chojak.