[Afisz. Incipit] Ogłoszenie Podaje się do publicznej wiadomości, że z dniem 12.VI.1947 zostaje uruchomione Kąpielisko Lecznicze ... - Zawadzki, Zb ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z informacją o otwarciu kąpieliska i cennikiem.