[Afisz. Incipit] Ogłoszenie w związku ze zbliżającym się okresem zimowym i koniecznością zaopatrzenia ludności w ziemniaki ... / Jan Kapusta. - Kapusta, Jan (1908-1953) (Prezydent m. Sopotu, 1948)
Afisz informujący o dystrybucji i cenach zmieniaków.