Gdynia i porządkowanie skweru przy ulicy Władysława IV róg ulicy Btorego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia porządkowanie terenów zielonych w czynie społecznym przy ulicy Władysława IV na rogu z ulicą Batorego, 15 maja 1977 r.