Aktywność wyborcza i upełnomocnienie kobiet jako wskaźniki demokracji lokalnej / Marek Barański. - Barański, Marek Janusz (1953- )
Słowa kluczowe: działalność wyborcza, frekwencja wyborcza, lokalna demokracja, wzmocnienie pozycji kobiet.