[Afisz. Incipit] Ludwik Maciąg (Warszawa) malarstwo styczeń - luty 1966 ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych. ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.