Ex Libris Dr Stanisław Aulich / [K. S. Kozlovskij]. - Kozlovskij, Konstantin Stepanovič (1905-1975) ([wydawca nieznany], 1964)
Na tle portalu trzy kobiety w powłóczystych szatach, w głębi fragment miasta, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr Stanisław Aulich. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.