Gdańsk Ul. Piwna. - Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Wyd. "RUCH", 1965)
Przedstawia ulicę Piwną w Gdańsku, widok w kierunku Kościoła Mariackiego, ok. 1970 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe