Danzig Alte Sternwarte. - Fischer, Walther (Verlag: Ostdeutsche Kunstverlags-Anstalt Walther Fischer, 1908)
Przedstawia Dom Przyrodników wraz z obserwatorium astronomicznym w wieży oraz fragment Długiego Pobrzeża, ok. 1908 r.