[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! Uwaga! Pracownicy Państwowego Browaru w Elblągu wspólnie z Komietetem Rodzinno-Milicyjnym urządzają ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 13.07.1947 r. na terenie Browaru w Elblągu.