[Afisz. Incipit] Zgodnie z Uchwałą Nr 61 Prezydium Rządu z dnia 20 września 1954 r. ... prowadzony będzie rynkowy skup zboża ... w powiązaniu ze sprzedażą atrakcyjnych artykułów przemysłowych. (Malbork : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz informujący o skupie.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne