[Afisz teatralny. Incipit:] Teatr Polski Ziem Zachodnich zaprezentuje ... wesołą krotochwilę w 3 aktach W. Rapackiego p.t. Papa się żeni ... ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria St. Tylczyński.