James Murray - Vinycomb, John (1833-1928).; Murray, James (bibliofil).; Marcus Ward & Co. (Belfast). ([S. l.], 1899)
Na tle jabłoni napis: James Murray, niżej studnia, przy niej kobieta kręcąca kołowrót i dwóch mężczyzn z kubkami w dłoni i tacą z chlebem. Wokoło na wijącej się wstędze napis: With the Bread of understanding shall she feed him and give him the water of wisdom to drink. Sygn. aut JV w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem napis: Marcus Ward & Co. 1899.
Nazwisko aut. wg bibliogr.
Strona University Library University of Illinois