[Afisz. Incipit:] Drzewo podpałkowe za odpadki Spółdzielnia Pracy "Złomowiec" Gdańsk-Wrzeszcz ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o możliwości wymiany makulatury, stłuczki, kości i szmat na drzewo podpałkowe w Spółdzielni w Gdańsku-Wrzeszczu.