Ostrowiec Świętokrzyski - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985). ([Gdańsk], 1957)
Przedstawia widok na kościół w Ostrowcu Świętokrzyskim.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.; Ostrowiec Świętokrzyski (Polska) -- zabytki