[Afisz. Incipit] 15 września 49 r. rozpoczyna naukę Państwowe Koedukacyjne Liceum Rolnicze w Kłaninie ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o otwraciu szkoły.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne