Obwodnica - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia fragment nawierzchni obwodnicy Trójmiasta zimą, 1978 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Obwodnice -- Polska -- Gdańsk (region) -- fotografie; Gdańsk (Polska ; aglomeracja) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa