Wenecja 1800 r. Plac Świętych Apostołów - Chudzyński, Feliks (1942-2008). ([Sopot], 1973)
Przedstawia widok na Plac Św. Apostołów w Wenecji.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
W lewym górnym rogu kompozycji rytowany napis: Venezia MLCCC Campo S.S. Apostoli.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.; Wenecja (Włochy) -- w sztuce