Musikprogramm und Festlieder zum Festessen : beim 37. Deutscher Gastwirtstag Danzig 1910 im Friedrich-Wilhelm Schützenhause am 21. Juni 1910. (s.n., 1910)
Lista dań i win, program muzyczny oraz teksty pieśni 37. Dnia niemieckich restauratorów w Gdańsku 21 czerwca 1910 r. w Friedrich-Wilhelm Schützenhause (nieistniejący Dom Strzelecki Fryderyka Wilhelma).