100-lecie zorganizowanego wędkarstwa w Polsce / [oprac. kat. Norbert Lippóczy ; wstęp Janusz M. Szymański]. - Lippóczy, Norbert (1902-1996) (Polski Związek Wędkarstwa. Zarząd Okręgu Tarnów - Nowy Sącz, 1979)
Katalog wystawy ekslibrisów.