[Afisz teatralny. Incipit] Jesienne manewry. - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1987)
Afisz przedstawienia w Teatrze Kameralnym w Sopocie 30.05.1987 r. reżyseria: Krzysztof Szuster.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne