Prom samochodowy przez Martwą Wisłę łaczy Nowy Port z Wisłoujściem / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia prom samochodowy pływający między Nowym Portem i Wisłoujściem w Gdańsku, 25. 12. 1976 r.