Exlibris Witolda Zapałowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Wśród labrów z akantu herb szlachecki Rawa, u dołu napis: exlibris Witolda Zapałowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.