Exlibris Witolda Zapałowskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Zapałowski, Witold (1913-2007). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1975)
Wśród labrów z akantu herb szlachecki Rawa, u dołu napis: exlibris Witolda Zapałowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.