[Afisz. Incipit:] Towarzyskie zawody piłki nożnej zespołów I-szo Ligowych Z.S. Włókniarz Łódź - Z.S. Budowlani Gdańsk ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o meczu 14.09.1952 r. Stadion Z.S. "Budowlani" we Wrzeszczu.