Haruki Murakami i jego Tokio : przewodnik nie tylko literacki / Anna Zielińska-Elliot ; [fot. Anna Zielińska-Elliot]. - Zielińska-Elliott, Anna (Muza, 2012)
Książka zawiera liczne adresy internetowe polecanych obiektów turyst. i restauracji.