Haruki Murakami i jego Tokio : przewodnik nie tylko literacki - Zielińska-Elliott, Anna.; Muza SA. (Warszawa : Muza, 2012)
Książka zawiera liczne adresy internetowe polecanych obiektów turyst. i restauracji.
Bibliogr. s. 281-283.
Keywords: Murakami, Haruki -- (1949- ).; Tokio (Japonia) -- przewodniki; Tokio (Japonia) -- opisy i relacje z podróży