[AFisz. Incipit:] Zawody o wejście do kl. państwowej Lublinianka - Lechia. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu 11.07.1948 r. w Gdańsku.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne