[Afisz. Incipit] Komunikat. W czasie trwania VIII Wyścigu Pokoju ... odbędą się na terenie naszego powiatu ZMP-owskie Kolarskie Raidy Pokoju ... (Malbrok : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o trasie rajdów ZMP-owskich w powiecie sztumskim.
Keywords: Związek Młodzieży Polskiej (1948-1957) -- druki ulotne; Kolarstwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.