[Stan wojenny 1982] [Danuta Wałęsa udająca się na chrzest córki] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia Danutę Wałęsę wychodzącą z bloku na Zaspie, niosącą na rękach córkę Marię Wiktorię, 21 marzec 1982 rok.