Moritz Edler von Weittenhiller E. Heermann. - Heermann, Erich (1880- ). (1900)
W ozdobnej ramce przedstawia widok pałacu Belvedere w Wiedniu, u dołu napis: Moritz Edler von Weittenhiller. Nazwisko aut. ryte w obrębie kompoz.