[Afisz. Incipit] Komitet Obywatelski w Sopocie na Molo piątek, 28 czerwca manifest narodowy. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o wiecu 28.06.1946 na sopockim Molo.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.