Ex Libris Biblioteca Bodio Lomnago 2009 / Czesław Woś. - Woś, Czesław (1944- ). (2009)
Kompozycja z linii prostych, półkolistych, kropek i kwadracików, napis: Ex Libris Biblioteca Bodio Lomnago 2009. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.