Ex Libris Biblioteca Bodio Lomnago 2009 - Woś, Czesław (1944- ).; Biblioteca Bodio Lomnago ([Miejsce nieznane], 2009)
Kompozycja z linii prostych, półkolistych, kropek i kwadracików, napis: Ex Libris Biblioteca Bodio Lomnago 2009. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, nazwa techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 20 w