[Afisz. Incipit] Am Sonnabend, den 1 Februar 1930 ... Gr. Maskenball ... (Danzig : [wydawca nieznany], 1930)
Afisz informujący o balu maskowym w lokalu przy ulicy Kartuskiej 32.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Wolne Miasto Gdańsk (1920-1939); Siedlce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne