[Afisz. Incipit] Mecz piłki nożnej załoga angielskiego statku S/S Baltrover London - Koło Sportowe Polskiej Marynarki Handlowej Gdynia. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu 11.07.1951 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni.