[Afisz. Incipit] Mecz piłki nożnej załoga angielskiego statku S/S Baltrover London - Koło Sportowe Polskiej Marynarki Handlowej Gdynia. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu 11.07.1951 r. na Stadionie Miejskim w Gdyni.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne