Pelze : Frühjahr-Sommer 1930 / Paul Radtke Danzig. (s.n., 1930)
Katalog z oferta handlową gdańskiej wiosna-lato 1930, przedwojennej firmy Paul Radtke Danzig znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).