Pelze : Frühjahr-Sommer 1930 - Paul Radtke Danzig; Verlag W. F. Burau (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1930)
Katalog z oferta handlową gdańskiej wiosna-lato 1930, przedwojennej firmy Paul Radtke Danzig znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Futra -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- katalogi; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Katalogi handlowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.