Ex Libris Dr Karel Skála / ep. - Przeorska, Edwarda Regina (1884-1965) ([wydawca nieznany], 1943)
Na karcie zapisanego papieru ukoronowana głowa z podwójnym profilem, opleciona wstęgą. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Dr Karel Skála. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.