[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Kierownictwo Publicznej Średniej Szkoły Koszykarsko-Wikliniarskiej w Ostaszewie ... (Ostaszewo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujacy o otwarciu szkoły.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Ostaszewo (Polska, województwo pomorskie).; Ostaszewo (woj. pomorskie, pow. nowodworski, gm. Ostaszewo); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne