[Afisz teatralny] Albert Camus - Caligula / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1988)
Afisz teatralny informujący o premierze 8.10.1988 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Babicki.