[Afisz teatralny] Albert Camus - Caligula - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1988)
Afisz teatralny informujący o premierze 8.10.1988 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Babicki.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Afisze -- 1970-2000.; Afisz teatralny