Exlibris Hieronim Skurpski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1962)
Przedstawia głowę kozy z profilu i satyra grającego na flecie. W owalu, po środku wyobrażenia napis: ex libris [kursywą] Hieronim Skurpski [antykwą]. Sygn aut. w obrębie kompoz.