"Ducha nie gaście" : Kościół a "uduchowieni" / Marie-Hélène Congourdeau ; tł. Lucjan Balter. - Congourdeau, Marie-Hélène (1947- )
1. Porażka Konstantyna Chryzomallosa. 2. Pokusa messaliańska. 3. Jak rozróżniać?