[Afisz. Incipit:] Powiatowy Komitet Opieki Społecznej w Malborku urządza Wielką Zabawę Ludową. (Malbork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w ogrodzie przy ul. Kościuszki 19 11.08.1946 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne